Virkesköpare med hjärtat i skogen? Spännande möjligheter väntar.

Precis som skogen, växer Nykvist Skog AB så det knakar. Vi behöver därför förstärkning till vårt härliga team. Kanske är det just du som har den perfekta kombinationen av ansvarstagande, erfarenhet från skogsbranschen och trivs i en social arbetsroll? Då kan det vara just du som är vår nästa virkesköpare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten
Som virkesköpare hos oss går ditt arbete ut på att bland annat köpa virke och hjälpa skogsägare med deras skogsbruk. Arbetet innefattar även den viktiga skogsvården. Här väntar ett spännande uppdrag med stora möjligheter att påverka din egen vardag! Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat gäng som jobbar med korta beslutsvägar och tror på att stabilitet, trygghet och en stark vi-känsla är nyckeln för ett välfungerande arbetsklimat.
Håller du med? Läs vidare.

Stämningen på jobbet?
Vi tog ett snack med Bengt, en av våra virkesköpare för att få en bild av atmosfären på
Nykvist.

Så här lät det:

”Det är ett litet företag, korta beslutsvägar och lätt att få tag på folk i olika ansvarspositioner. Vi vill varandra väl och som anställda får vi ofta uppmuntran. Kul och uppskattat!”

”Vi jobbar efter mottot ”Med hjärta för skogen”. Vi ser helheten i skogen från planta till
slutavverkning och allt som krävs däremellan. Helhet och hållbarhet för både skog, natur, industri och alla som jobbar med skog är vår melodi.”

”Gillar du att ta ansvar, kan ta dagen som den kommer, vara beredd på snabba svängningar och ha många bollar i luften? Då kan du börja fundera på att bli virkesköpare!”

Saker som gör livet extra trevligt hos oss:
• Tjänstebil.
• Företagshälsovård & Friskvårdsbidrag samt hälsokontroll varje år.
• Tjänstepension.
• 6 v semester.
• Kan delvis jobba hemifrån.
• Dator, telefon, Ipad så att jobbet enkelt kan utföras i fält.

Vem är då vår nya lagspelare?
Vi ser gärna att vår nya lagspelare har ett hjärta som klappar för skogen och brinner för dess förvaltning. Kanske har du arbetat tidigare som virkesköpare eller inom andra yrken i skogen. Om du har erfarenhet som maskinförare eller planerare i skogssektorn, skulle också denna tjänst kunna vara något för dig.

Vi tror också att du tycker om att röra dig i skog och mark och har stor social kompetens då jobbet innebär möten med såväl skogsägare som entreprenörer. Är du samtidigt självgående och har lätt för att ta egna initiativ borde vi verkligen ta en kaffe.
• Skoglig utbildning är ett plus.
• B-körkort krävs.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Lina Edin Ekonomichef, Vice VD:
Telefonnummer: 070–5766423
E-post: lina@nykvist-skogs.se

Pär Skinnargård VD:
Telefonnummer: 070–2412754
E-post: par@nykvist-skogs.se

Skicka in din ansökan/intresseanmälan senast 29 feb via mail till: Info@nykvist-skogs.se
Intervjuer sker löpande.

Om Nykvist Skog
Nykvist Skogs AB bildades redan 1979 och har sedan dess haft en positiv utveckling. Idag är vi nio medarbetare i företaget och är sedan 2020 ett fristående dotterbolag till Rottneros AB.

Totalt sett, inklusive entreprenörer sysselsätter vi omkring 50 personer. Vi tror på
långsiktighet såväl när det gäller personal, skogsägare och relationer till industrin.