Vi söker en virkesköpare med hjärtat i skogen

Nykvist Skogs AB i Gräsmark, Värmland söker en virkesköpare. Företaget bildades 1979, består idag av nio medarbetare och är sedan 2020 ett fristående dotterbolag till Rottneros AB. Vi som jobbar på Nykvist Skogs tror på långsiktiga och goda relationer med såväl personal och skogsägare som med industrin.

Nu har en av våra virkesköpare valt att avsluta sin anställning och gå över till egen verksamhet och vi söker därför en ersättare. Som virkesköpare hos oss är det viktigt att du har ett stort hjärta för skogen och dess brukande. Vi tror också att du tycker om att röra dig i skog och mark och har stor social kompetens, då jobbet innebär många möten med såväl skogsägare som entreprenörer. Att planera för skogsvård är en viktig del av arbetet.

För att passa för tjänsten tänker vi att du arbetat några år som virkesköpare eller med annat yrke i branschen. Har du någon skoglig utbildning är det ett plus. Då arbetet innebär att köpa avverkningar och hjälpa skogsägarna med deras skogsbruk behöver du också vara självgående. B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig ett intressant arbete där ledstjärnan är ett stort, varmt skogshjärta. För oss är det viktigt att medarbetarna känner stabilitet och trygghet och vi har en stark vi-känsla inom företaget. Kontoret finns i Gräsmark men jobbet kan delvis utföras från hemmakontor. Ditt arbetsområde blir i huvudsak Arvika, Eda, Sunne kommun. Som virkesköpare hos oss använder du systemen Timbertrack och Efficture Virke.

Skicka in din ansökan med CV senast 15 oktober via mail till: lina@nykvist-skogs.se

Intervjuer sker löpande.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Frågor angående tjänsten besvaras av VD Pär Skinnargård tfn 070-241 27 54

e-post: par@nykvist-skogs.se eller ekonomichef Lina Edin tfn 070-576 64 23
e-post: lina@nykvist-skogs.se